Skip to main content

Tökéletes helyszín

Sárzó-Park az ideális rendezvényhelyszín, évszaktól függetlenül.

Összetéveszthetetlen és különleges, amely közel áll a szívünkhöz.

Egy felejthetetlen és különleges esküvő az álma? Családi rendezvényhez vagy csapatépítő tréninghez keres színes programokat kínáló megfelelő helyszínt? A csodálatos kéthektáros tó és a körülötte lévő romantikus és vadregényes táj festői hátteret kínál esküvőnek, és más izgalmas rendezvénynek. Hogyan lehet ezeket a felejthetetlen napokat még csodálatosabbá tenni? Egyszerűen, válassza ezt a bámulatos helyszínt, válassza a Sárzó-Parkot, amely mesésen harmonizál az egyedi alkalmakkal.

A Sárzó-Park a természet közepén egy mesebeli esküvőhöz, de egy vidám céges rendezvényhez is tökéletes helyszín.

A Rábaközben található kiterjedt terület a népes vendégseregnek rengeteg helyet kínál. A többhektáros park, mint rendezvényhelyszín a lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy esküvőjét, céges rendezvényét pontosan úgy rendezzük meg, ahogy Ön megálmodta. A természet nyújtotta háttér, a gyönyörű tó, és számos más látnivalóval ez a helyszín szinte minden kívánságot teljesít, hogy Ön teljes nyugalommal, hátradőlve élvezhesse ezeket a különleges napokat. A panorámás télikertnek, a hatalmas főépületnek, vendégházaknak és nem utolsó sorban a festői tájnak köszönhetően minden időjárási körülményre maximálisan fel vagyunk készülve.

‍A természet, mint lélegzetelállító háttér

A park nemcsak varázslatos helyeket kínál, hanem rengeteg egyedi lehetőséggel szolgál. Redezvényeinken a virágokkal, vadregényes bokrokkal, mocsári ciprussal, platánnal, gyönyörű tölgyfákkal és éger erdővel övezett réten, amelyek egy igazán egyedi és tiszta vizű tó körül találhatók, megindító pillanatokat élhet át. A bájos tó partján sétálva megcsodálhatja a kacsák, hattyúk, halak pihentető harmóniáját, hogy utána egy romantikus sétakocsikázás során lovas hintó vigye körbe a környéken. Élvezze nyáron a táj adta végtelenséget, télen pedig a kandalló nyújtotta meghittséget. A tó melletti kert vagy a vadregényes park bármilyen eseményre tökéletes rendezvényhelyszín.

A parktól nem messze a Szent-Anna kápolna található, ahol Isten színe előtt fogadhat örök hűséget egymásnak a jegyespár.

Bízzon a Sárzó-Park csapatában, szívesen segítünk megszervezni az álomesküvőt és az utána következő zenés mulatságot, szórakoztató céges partiját és meghitt családi rendezvényét egyaránt. Tesszük mindezt a részletekre való teljes odafigyeléssel. Minden tudásunkkal és szakértelmünkkel, legyen szó elegáns vagy fényűző, elragadó vagy pompás minden igényhez ideális környezetet és megfelelő hangulatot kínálunk.

Séfünk exkluzív ételei és a régióból származó kitűnő boraink biztosítják a kulináris élvezetet. Az ételek elkészítésekor nagy jelentőséget tulajdonítunk a minőségnek és az alapanyagok helyi jellegének. Legyen szó bőséges svédasztalról vagy ünnepi menüről – a rendezvényt az Ön egyéni kívánságai szerint alakítjuk. Az esemény után a pannóniai tájházak egyikében pihenhetnek meg a vendégek. Jelenleg 4 vendégszoba és 2 apartman áll vendégeink rendelkezésére. A rendezvényt követő napon a vendégek közös reggelivel zárhatják az ünneplést…

A Sárzó Pajta-rendezvényház 120-150 fős csoportokat lát vendégül, azonban az étterem részben lehetőség van kisebb, 40 fős társaság fogadására is. Ön számos különlegesség közül választhat, mint például az esküvői galambok reptetése, hobbi horgászat, lovaskocsikázás, különféle háttérzene, kreatív virágdekorációk, és még sok más. Ha szeretne többet megtudni rendezvényhelyszínünk különböző lehetőségeiről és ajánlatairól, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.