Skip to main content

Csapatépítés, céges bulik és egyéb céges programok a Sárzó-Parkban

Munkatársai elkötelezettségéért és cége sikeréért

Engedje, hogy munkatársai egy felejthetetlen csapatépítő tréning keretén belül megtapasztalják, milyen jó érzés a valódi csapatszellem.

Legyen szó céges kirándulásról, rendezvényről vagy oktatásról, a Sárzó Pajta-rendezvényház megteremti Ön és munkatársai számára a megélt együttlét varázslatos pillanatát. Így olyan egység jön létre, amelyet csak egy zenekar ismerhet.

Szeretne Ön is céges csapatépítő rendezvényeket tartani? De jelenleg még hiányzik egy megfelelő helyszín és rendezvényszervező? A Sárzó-Parknak számos koncepciója van a céges események lebonyolítására, és biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja a megfelelő inspirációt.

Nálunk céges rendezvénye sikerre van ítélve.

Olyan csapatépítő helyszínt és programokat keres, amelyeket a munkatársai is szeretni fognak? Motiváló vállalati eseményt és inspiráló csapatfejlesztő programokat kínálunk. Rendezvényeinkkel erősítjük a cégnél dolgozó kollégák lojalitását, amelynek köszönhetően megszűnnek az osztályokon, csoporton belüli konfliktusok.

Rendezvényeink a park bármely részén megrendezhetők, akár kültéren, a gyönyörű és vadregényes park egyik részén, de ha az időjárás ezt nem engedi, akkor főépületünk megfelelő nagysággal rendelkezik, hogy mindenki komfortosan elférjen egy önfeledt vállalati rendezvény keretén belül.

Kreatív megoldásokat kínálunk az Ön rendezvényének sikeréhez!

Lépjen ki a megszokott konferenciatermek bűvköréből, és válassza a természetet, az élményt, az önfeledt kikapcsolódást. Az eseménydús céges rendezvények légköre pozitívan hat munkátarsai elköteleződésére. Ezek az élmények nagy jelentőséggel bírnak a megfelelő produktivitás hosszú távú fenntartásában. Tartsa meg csapatépítő programjait nálunk, kint a szabadban a tó partján, amely lehetőséget kínál több kötetlen beszélgetésre, ahol a kollégák még jobban megismerhetik egymást.

A frissen kaszált fű illata, a madarak csicsergése, a gondosan kialakított park nyújtotta rendkívüli rendezvényhelyszínek tökéletes hátteret biztosítanak munkatársai inspirálódásához. A Sárzó-Parkban mindezt megtalálja egy csipetnyi luxussal fűszerezve.

A sárzói Pajta-rendezvényház gondoskodik arról, hogy az Ön céges rendezvénye elérje a célját. Ehhez két dologra van szükség, az egyéni tervezésre és a szakszerű megvalósításra.

Akár csapateseményt, akár izgalmas tematikus estét tervez, esetleg mindkettőt, nálunk megtalálja az Ön és cége számára megfelelő rendezvénykoncepciót. Abban is szívesen segítünk, hogy az üzleti életből, az oktatás vagy a sport területéről szervezünk kiemelkedő előadókat.

Kínálunk beltéri rendezvényeket, szabadtéri rendezvényeket, amelyek minden bizonnyal megmozgatják munkatársait. Akár vízen, akár a szárazföldön, akár a szabadban, akár bent, akár kirándulásról vagy vidéki csapatrendezvényről van szó, a parkunk és rendezvénypajtánk korlátlan lehetőséget kínál, változatossá és izgalmassá tesszük céges rendezvényét.

Forduljon hozzánk bizalommal, egy kávé vagy tea kíséretében szívesen megmutatjuk rendezvényhelyszínünk és a részletes koncepció megvitatása után az Ön elképzelése alapján elkészítjük ajánlatunk.