Skip to main content

Álomhelyszín – álomesküvő

Életünk egyik legszebb napja

Az álomesküvő sok apró szerelemmel átitatott pillanatból áll. A Sárzó-Park rendezvényhelyszín stílusos, elegáns és egyedi esküvőt rendez, amely örök emlék lesz egész életünkben. Esküvőszervezőként végig kísérem Önöket egy egyedi és felejthetetlen utazáson, amelynek végső lezárása: az örök szerelem ünnepe – Az esküvő!

Ünnepeljük együtt a boldogsággal átjárt várakozás minden pillanatát! Együtt megvalósítjuk álmai exkluzív esküvőjét!

A Sárzó-Park egy olyan romantikus hely, amely csodálatosan harmonizál ehhez az egyedi alkalomhoz.

A közös utazás

Egy lélegzetelállító esküvő alapja a közös szívdobbanás, és a hatalmas várakozás. Éppen ezért én nagy jelentőséget tulajdonítok annak, hogy ne csak az esküvő maradjon örökké emlékezetes, hanem az odavezető út is. Sok apró, de mindenekelőtt csodálatos pillanattal.

Okleveles esküvőszervezőként segítek a tervezésben, lebonyolításban, hogy Ön és kedvese stresszmentesen, gondtalanul ünnepelhesse élete legszebb napját. Ön dönti el, hogy csak a készülődés egyes részeit kívánja átadni, vagy a teljes szervezést. Tanácsokkal látom el, mindent a kérésének megfelelően koordinálok, és gondoskodom arról, hogy Önök a főszereplői legyenek a nagy napnak.

Az esküvő tervezésének minden pillanatát annak szentelem, hogy az esküvő egyedi, és érzelmes pillanatok sorozata legyen. Azt vallom, hogy a közös esküvőszervezésnek szórakoztatónak és könnyednek kell lennie.

A menyasszonyt és a vőlegényt az ünnepre való felkészülés első napjától segítem és elkísérem a ceremónia napjáig. Rendezvényszervezőként gondoskodom a legapróbb részletekről, hogy a nagy Nap minden tekintetben felejthetetlen legyen! Számomra a tökéletes, modern esküvő mindenekelőtt egyet jelent az egyéniséggel!

Az általam szervezett esküvőkön minden eredeti, semmi sem lehet mű vagy megrendezett: a dekoráció, a virágválasztás, a menyasszonyi torta, a lélegzetelállító menüsor, a zenekar, a hegedűművész vagy a DJ, akik szívmelengető vagy vérpezsdítő dalokkal teszik felejthetetlenné a napot.

Újra és újra elérkezik a nagy nap: minden mindennel összeillik, egy egységes és egyéni összképet alkotva. Hirtelen a víziónk valósággá válik. Az ifjú pár ott áll az oltár előtt, szemeik a lelkesedéstől csillognak, és mindketten ragyognak a boldogságtól. Ez a pillanat mindig nagy örömmel, hálával, büszkeséggel és lelkesedéssel tölt el.

Nálunk a polgári esküvő mellett lehetőség van templomi menyegző megtartására is. A Szent-Anna kápolna tökéletes helyszín a templomi esküvő meghitt lebonyolítására. Az esküvőt követő lakodalom pedig a felhőtlen szórakozásé. Az esküvő napjára ceremóniamestert is tudunk ajánlani, aki az ifjú párnak és vendégeinek szórakoztatását garantálja. Legfontosabb számára is az, hogy a násznép önfeledten élvezze a napot.

Örömmel elküldjük Önnek esküvői mappánkat, és szívesen megmutatjuk parkunkat, amely egy gyönyörű tavat vesz körül. Örömmel elkészítjük ajánlatunk, amely minden részletre kiterjed, ami a ceremónia és az utána következő lakodalom szempontjából lényeges.

Mivel minden rendezvény összetettségét és terjedelmét tekintve nagyon eltérő, ezért természetesen ajánlatunkat is ügyfeleink igényeihez igazítjuk. Ha további kérdése van, vagy információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megkeresését!