Skip to main content

Álomesküvő

Milyen a tökéletes álomesküvő?

Ahhoz, hogy az álomesküvő olyan legyen amilyet megálmodunk, komoly és minden részletre kiterjedő szervezésre van szükség. Az álomesküvő kialakításához, dekorációjához ugyanis az koncepcióba tökéletesen illő szöveteket, étkészletet, virágkompozíciókat kell kiválasztani. Kreativitásunk, elhivatottságunk, szakmai képesítésünk, lelkesedésünk, szívünk minden szeretete, az apró részletekre való odafigyelés a garancia arra, hogy pompás házasságkötésben és egy fergeteges lakodalomban lesz része a násznépnek.

Minden esküvő egyedi, hiszen egyik lakodalom sem olyan, mint a másik. Ezért mindig a fiatal jegyespár igényei alapján állítjuk össze a rendezvény koncepcióját. Ezt mi nemes egyszerűséggel Esküvői Koncepciónak nevezzük. Itt rögzítjük a stílust, a színeket, valamint az ünnephez használt selymes szöveteket, anyagokat és a kulcsfontosságú tárgyakat. Ez a koncepció képezi az alapját minden további lépésnek, amelyet az esküvő- vagy a rendezvényszervezés során meg kell tennünk.

A menyasszonyt és a vőlegényt az esküvő tervezésének kezdetétől, a végéig kísérjük, és könnybe lábad a szemünk mikor az út végére érve, már csak az oltár előtt találkozunk velük. De a nagy nap még hátra van, és esküvőszervezőként mindig ezt a pillanatot várom.

A Nagy Nap reggelén

A legszebb napokon mindig süt a nap. Már korán reggel arra ébredünk, hogy még bárányfelhők sincsenek az égen. A Szent-Anna kápolnában mindent előkészítünk az egyházi szertartásra, közben pedig már az lakodalom helyszínén is zajlik a dekoráció felállítása.

Eközben a menyasszony már nagyon izgatott, a sminkes, a fodrász egymásnak adja a kilincset, ügyelve arra, hogy a kellemes hőmérséklet ellenére is mindenki boldog és kipihent maradjon. Amíg a menyasszony lágy, romantikus zenére készülődik, a vőlegény már talpig díszben várja a délutánt, hogy hiba nélkül elmondja a leendő feleségének írt fogadalmát.

Nem sokkal a ceremónia előtt

A csodálatos menyasszony az esküvői autójában közvetlenül a menyegző időpontja előtt érkezik. Édesapja kíséri, a vőlegény és a gyönyörűen öltözött koszorúslányok most látják meg először a leendő gyönyörű feleséget. Éljeneznek, és ünneplik a menyasszonyt és a vőlegényt, akik egy rövid csókkal köszöntik egymást. Igazán meghitt pillanat!

Konfetti legyen bőven!

A Szent-Anna kápolnában, és a tó partján lebonyolított polgári szertartás után az ifjú házasokat konfetti záporral köszöntjük, majd verőfényes napsütésben koccintanak az újonnan megkötött házasságra, és a vendégekkel együtt elindulnak a kertben megterített asztalok felé.

Ahogy a nap lassan lenyugszik a vendégek a csodálatosan feldíszített asztaloknál helyet foglalnak, és élvezik ennek a bámulatos esküvői helyszínnek a boldogságát. Fantasztikus dekoráció, gyönyörű virágok, mesés vacsora, remek és vicces beszédek, néhány könnycsepp, majd hajnalig tartó buli.

Az emberek késő estig nevetnek, finom ételeket esznek, táncolnak és ünnepelnek. Az esküvői ünnepség egy gyönyörű tó partján a természet lágy ölén, a környék egyik legszebb helyszínén zajlik. Sárzói Pajta-rendezvényház. Egyszerűen csodálatos!

De ahogy a magyar népmesében is szerepel, ha nem hiszi, járjon utána. Szívesen látjuk a jegyespárokat Sárzón a rendezvénypajtánkban, ahol minden részletet egy kávé vagy tea mellett át tudunk beszélni.